knisperboek.nl

Unieke Babykado"s

Over ons

Yourkidding is opgericht door Mattijs en Sophie. Mattijs is een ontwerp mirakel. Met zijn uitstekende gevoel voor gebruiksvriendelijk design ontwerpt hij telkens weer de mooiste website, nieuwsbrief, flyer, eigenlijk alles! Meest geweldig blijven de geinige, originele Yourkidding diertjes die Mattijs heeft ontworpen.
Sophie is pedagoog en ja, dan hou je van kinderen! Hoe elk kind zich op zijn/haar unieke manier ontwikkelt, uitgedaagd kan worden en gestimuleerd kan worden is voor Sophie een bron van nieuwsgierigheid, enthousiasme en passie.

Ontstaan door de wens een product te creëren en geïnspireerd door de geboorte van Fenna is Yourkidding in 2009 begonnen met het maken en verkopen van knisperboekjes en knisperkaarten.

In 2011 kwam er nog een wondertje ter wereld in de vorm van een dochter, Karlijn. Nog meer geïnspireerd werden er nieuwe producten gemaakt, de labeldoekjes, slabben en de verkleedcapes. Yourkidding hoorde inmiddels zo bij het gezin, dat Mattijs en Sophie besloten het groter te maken dan het al is. Hiervoor hebben ze prachtig speelgoed geselecteerd wat in elk huishouden aanwezig zou moeten zijn. Het speelgoed is gemaakt van prachtige materialen en stuk voor stuk uitdagend voor de ontwikkeling van je kind.

Inmiddels is Yourkidding uitgegroeid tot een webshop waar je moet zijn als je een origineel en uniek cadeau zoekt. Altijd actief op zoek naar de nieuwste geweldige verborgen schatten om toe te voegen aan de webshop.